Juuls dyr

J. Holt Iversen


Når passion bliver en levevej

img_2852

Da jeg var ganske ung – fik jeg den fremragende ide at begynde at samle kunst. Noget der sidenhen skulle gå hen og blive en kæmpe stor passion for mig.
For at komme nærmere ind på en af mine yndlings kunstnerne skal vi dog nogle år tilbage. For at være mere præcis er vi nok omkring 97-98 hvor jeg igennem min sang i Vor Frue Kirkes drengekor træf en meget ung Johannes Holt Iversen som jeg blev “mentor/storebror” for.

img_2857

Passion

Han skulle på et senere tidspunkt i livet gå hen og blive en storcharmerende rocksanger, og selvom vi elskede hans univers skulle det vise sig at hans succes skulle findes på lærredet.
Jeg fik ham en dag overtalt til at jeg måtte låne nogle malerier til en ny lejlighed, og jeg har været så heldig at erhverve mig flere og flere hen af årerne. -Hvis det skal være helt rigtigt er det faktisk juniors malerier allesammen, og jeg håber aldrig han vil af med dem! Men at de kan bringe ham ligeså stor glæde som de gør for os.

img_2886

Johannes’ stil bliver betegnet som Neo-Cobra og han arbejder indenfor det spontant abstrakte og trækker i sine malerier i formsproget fra impressionismen.

img_2853
Han har udstillet flere steder i udlandet, bl.a. På Octeh museum of art Macedonia og udstillet med flere udenlandske kunstnerne i Holland og Norge. Han bor pt. I Amsterdam hvor han studerer på Gerrit Rietveld Kunstakademiet.

img_2858


På www.holt-Iversen.com kan du se og læse meget mere om ham og måske finde lidt til væggene. Han har haft stor succes med hans forholdsmæssigt billige kultegninger der har været fremvist i alverdens bolig, dame og herre magasiner. – og hjemme ved os!

i min verden kan kunst ikke defineres. Det skal mærkes og iagttages. Den glæde jeg får ved at kigge på god kunst, kunst der er tænkt over, ligegyldigt om det er hornsleth, rantzau eller Johannes, er en glæde jeg synes er meget mere værd end den værdi værkerne repræsenterer. Jeg bliver aldrig træt af smukke ting

Vi glæder os over hans store fortjente succes, og til snart at slå ham i Logo-spillet efter en god middag på terrassen 💪

img_2854

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juuls dyr