Opsang til junior

Ugen der gik

img_3117

Søndag:

vi fejrede min fødselsdag med en tur på Bones Hjørring. Junior fik for første gang lov til selv at bestille hvad han “havde lyst til” – en aften som så mange gange før deroppe, nemt, hurtigt og overkommeligt ❤️

img_3118

Mandag:

fridag til mandag i huset: betyder løbetur og havearbejde 💪

Efterfulgt af aftenhygge med den lille familie ❤️

img_3125

Tirsdag:

den lille hund blev klippet og blev pludselig hvalp igen! Vi får ham klippet hver 3 måned og  bliver hver gang overraskede over hvor hurtigt det gror!

img_3146

Arbejd arbejd! Havde taget en vagt for en kollega så var ude og hilse på i vores forskellige kantiner, super hyggelig dag på job! Efterfulgt af en aften med teambuilding kursus for en flok glade kvinder på arbejdet! Så en sen aften på job og en tiltrængt fridag onsdag med la familia

8d5884f7-316f-4af0-9c2d-234cda13f9b0

Onsdag:

milos og min første gang til gymnastik! Masser af mennesker og høj musik gjorde at vi lige skulle se det hele lidt an. Så junior gik rundt med mig i hånden de første 20 minutter før han tøede op og fik lyst til at lege med de andre. Det var super fedt at se ham på den måde tage udfordringerne op og rende rundt og hygge sig. Vi glæder os allerede til næste onsdag hvor jeg helt sikkert tager med igen! (Vi nailede dresscoden, alle de andre drenge havde også Hummel på!)

img_3196

Torsdag tog jeg en lille gave med hjem til fruen fra arbejdet,, den type glas hun uden sammenligning oftest har sagt hun ikke kan lide – det er fandme love! ❤️

Fredag skulle jeg ud og hente det nye auto sæde jeg har købt til bilen  – så ja, nu har vi langt om længe to! Jeg kørte forbi den bydel hvor jeg er opvokset og kunne slet ikke kende området.. der har været en meget tiltrængt byfornyelse i Aalborg øst, og det klæder i den grad området!

img_3245

img_3270

efter maria havde fri hentede jeg Milo tidligt og vi kørte en tur op til Nordsøen Oceanarium og hentede vores sponserede årskort 😀 Vi var der kun halvanden time, men fik set en masse og hils på sælerne… vi er super glade for at komme deroppe og vi glæder os allesammen til at få brugt vores årskort en masse!

img_3269

img_3303

Lørdag stod for mit vedkommende på arbejde. Og fruen og junior tog en tur i zoo før Mutter skulle til Lønstrup med tøserne og hygge og Milo for første gang skulle overnatte ved mormor og morfar – med succes!

søndag hyggede fruen sig med junior indtil jeg kom hjem fra job,, så tog vi en film på sofaen med junior, hvor han for første gang fulgte meget nøje med i 20 minutter fra hans lille stol- vi så Madagaskar 3, perfekt til en lille fyr der elsker dyr… Fatter Faldte i søvn efter 2-3 sekunder efter en hård weekend på arbejdet ❤️

img_3316

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opsang til junior