Huskeliste til fædre

For mange øl, kys, hemmeligheder og fertilitet

I får ski’ da lige historien i den lidt korte version om hvordan vi mødtes (ellers bliver det her indlæg altså aaaaaalt for langt)
Vi mødte altså hinanden på den lokale bodega (som manden dengang var ejermand af)
Vi så hinanden ret ofte og ret hemmeligt, vi havde det altså bare rigtig sjovt, indtil en dag hvor det altså gik op for mig at Amor’s pil nok havde ramt mig lidt hårdere end først beregnet…
Jeg meldte ud til MANDEN hvordan landet lå, og meldingen var at det ikke var helt så gengældt, nååh men så gad jeg ikke spilde min tid mere der, slettede hans nummer og undlod at skrive mere til ham. 1 uges tid derefter tikkede der en sms ind på mobilen fra HAM… og derefter blev det alvor, og så flyttede han jo nærmest ind hos mig.
Tiden gik i raskt trav med alt hvad det indebære når nu man er forelsket.

img_3885
Bum, samtalen bød på noget med at ville have barn sammen (ja ja, det klarer vi da hurtigt – det kører jo bare for os) troede vi…
efter 1 års forsøg på at skabe et nyt lille liv indså vi at det nok ikke var helt så nemt som vi begge havde troet og vi drog afsted til doktormanden og gjorde os klar til at gå i sådan en fertilitetsbehandling… (skulle hilse og sige at det altså ikke er særlig sjovt at stå model til)
Jeg fik efter vores første ICSI forsøg besked om at jeg var igang med at gå i overgangsalder (øhhh whaaat, på daværende tidspunkt var jeg sidst i 20’erne)

img_1810
Men vi kørte videre i denne sindssyge hårde verden med hammerdyrt medicin, sprøjter der skulle skydes i maveflæsket, næsespray og ture til scanninger og æg-udtagning og hvad ellers fertilitetscirkusset kunne byde på… desværre måtte vi igennem 2 mislykkede ICSI forsøg og vi (nok mest mig) var ærlig talt ved at miste både humøret og håbet og havde jo nok indstillet os på at vi måtte nøjes med hund og katte som vores børn.
Så vi tog den med ro, ventede noget tid før vi så kunne gå igang med hele fertilitetscirkusset igen…
Meeeen…. så var det jo lige at midt i pausen fra det hele så blev mor her er på ganske mirakuløst vis GRAVID, altså bare sådan helt naturligt og hjemmegjort (senere fandt vi ud af at dagen hvor junior var undfanget havde jeg måske drukket et par glas VIRKELIG lækker biodynamisk rødvin) what are the odds.???
Vi havde den-ondteme-lynme klaret det selv, vores lille mirakel boblede rundt derinde i MIN mave, jeg tog cirka 10 forskellige tests for at være helt sikker, for altså, det der var jo kun noget som kunne ske for andre end os??!!

img_2600
Men alle 10 test viste altså klart positiv og vi skulle nu både til at være super lykkelige og også bange og bekymret.
Vi købte os jo selvfølgelig til en tidlig scanning (uge 7-8 stykker) for den der mirakel baby skulle vi da se og have en masse billeder og video af, KLART!!

img_2842
Graviditeten gik forrygende og jeg KAMP elskede det bare, den der flotte runde mave der bare sidder så flot og som også gør ens liv lidt mere besværligt og allerede der snyder en for et roligt øjeblik på sofaen fordi baby derinde mener man skal forsøge sig med kampsport i en alder af 20+4
men for h….. hvor kan jeg godt nu savne den der mave der 🙂

img_4596

Fødslen, ja den den jo komme i en fødselsberetning senere, i skal jo have lidt tilgode 🙂

Vi skrives ved ❤️ Mor M

(billeder må ikke kopieres, de er vores)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Huskeliste til fædre