Min fødselsoplevelse!

Løb for pokker

Løberens ABC

img_2734

Indtil februar i år havde jeg altid syntes at motionsløbere var idioter og at det var verdens kedeligste motionsform.
Nu er jeg selv blevet en meget passioneret idiot.
Her er mine råd til nye motionsløbere:

-Gear er ALT – dette punkt overskygger alle andre punkter!
-Jeg er selv helt pjattet med hovedtelefonerne fra #MIIEGO, trådløse, ultra lette og med 11 timers batteritid

img_2735
-Jævnfør første punkt er folk der mener at man kan bruge for mange penge på løbesko, folk du ikke behøver i dit liv. Jeg er selv faldet for #Asics i en hurtig neongrøn. De har gået 600-700 kilometer siden februar og du kan ikke se det på dem!
-Der er noget der hedder dårligt vejr
-En løbeapp til at tracke dine tider og til at motivere dig er alfa omega. Jeg købte selv Endomondo Premium efter min første løbetur. Mest for at prøve at løbe intervaller. – intervaller er for nybegyndere og eliteløbere. Det er pisse hårdt hvis du er hardcore – ellers en undskyldning for at gå undervejs på din løbetur!
-Jeg er ikke sej nok til et løbeur endnu. Skal lige være sikker på det ikke bare er en dille før jeg brænder husholdnings budgettet af på et Garmin Phoenix (Eller noget i den retning)
-Tag nogle lækre billeder af din slaskede krop før du begynder dit løbeeventyr, bare så du har noget at se tilbage på og skamme dig over når du er meget lækker efter nogle måneder.
-Hvis dine venner og familie griner af dig de første ti gange de ser dig trække i dit løbe gear så brug det som en motivation for at komme der ud af. Du griner til sidst hvis du bliver mega hurtig og pæn!

img_2736
-Undervurdér aldrig undskyldningen om at du var ved at gå sukkerkold når du straffer to magnum is efter løbeturen – du skulle jo nødig falde om!
-Minimum et nyt stykke løbetøj eller løbegear om måneden. Det er din gave til dig selv for veludført arbejde 💪
-og se så at komme ud på landevejene og opdag fede steder i dit område du aldrig har set før. Når du presser dig selv allermest og er lige ved at dø tænker du allerklarest og er allermest fokuseret, brug det professionelt og privat! Og få en mere struktureret og energifyldt hverdag.

img_2737

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min fødselsoplevelse!