J. Holt Iversen

Juul på tur

Family farm, fun park.

En flot sommerdag tog vi en tur til Løkken for at besøge min gamle kammerat Steen og hans hyggelige cafe/restaurant “Peter Baadsmand” vi fik fantastisk værtsskab og skønt smørrebrød, plus en lækker speciallavet frokost til junior.

img_2963
Vi søgte lidt på telefonerne og kunne se at Family Farm, Fun Park     lå ganske tæt på.
Vi tog chancen og kørte derud, junior elsker alt der har med dyr at gøre!
Vi fandt stedet ganske nemt, dog lidt snydt af omgivelserne da vi nok troede det mere var en form for mini forlystelsespark/børne zoo. Forestil jer mere noget i retning af et lille stuehus og en stor lade og et utal af “hovsa-løsninger” i form af forskellige bure og lege områder. Charmerende på sin helt egen måde. Så absolut sin egen måde.

img_2967
Efter at have hilst på de små heste der gik ved det jeg vil tro var privaten til stedet. Fandt vi indgangen/grillbaren/iskiosk og fik betalt. 80 kroner pr næb, junior var gratis. Vi bliver taget rigtig hyggeligt imod af en mand der viser sig at være ejeren.

img_2965

Meget autentisk med cowboyder hat og westernstil. -Med i prisen var en slikpose med spaghetti til gederne og gulerødder til kaninerne. Vi nåede lige at hilse på stedets store trækplaster der lige have givet show. Det fantastiske chihuahuahua show!

img_2966
Ind kommer vi, og det første vi møder er en lille l dam med nogleålål ænder i. Til højre for dem gemte der sig de fineste små kaniner junior lige skulle hilse på. Uheldigvis får han øje på et stakkels lille gedekid og ind går jagten. I et øjebliks uopmærksomhed falder hans opmærksomhed på en havetraktor og så er alt der hedder geder og kaniner glemt for en stund. Da nyhedens interesse omkring den slukkede græsslåmaskine har lagt sig er det tid til at udforske resten af stedet.

img_2422

Vi får givet nogle geder føromtalte spaghettier til stor underholdning for mor, far og junior. På vej ned for at se lidt flere geder og heste møder vi nogle køretøjer og en træ traktor. De er noget mere spændende end en tur på en mini hest.

img_2438
Da vi endelig får vredet ham fra traktoren går turen over gårdspladsen og forbi nogle kæmpe grise der hygger sig i deres mudder i sommervarmen. Junior er vældig imponeret. Ved siden af dem går der nogle lamaer og baby lamaer vi får hilst på. Ved siden af dem har man placeret et par hoppeborge som er noget sjovere for os end for junior. Så vi går videre.
Ja nu tænker du nok at jeg fortsætter men det gør jeg altså ikke. For der er ikke rigtig mere. Udover et par påfugle (inde i laden er der nogle spil og legesager til lidt større børn)
Vi takker af og finder dytten og sætter farten imod vores hjem. – En god times hygge og leg rigere.

img_2964
Efter endt hjemkomst kan vi se på hjemmesiden at de også har vandcykler. Dem har vi til gode. Der er også mulighed for bondegårdsferie! – og gratis kaffe og the 💪

img_2435

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

J. Holt Iversen